Trening kosthold, sykling, triatlon,treningsdagbok, treningslære, personlig trener

Grillede kyllinglår med lun potetsalat

Med ferdiggrillede kyllinglår er middagen aldri langt unna. Her varmes de opp og serveres med en lun, smakfull potetsalat.

Oppskriften er til 4 personer.
Tilberedning tid er under 20 minutter.

Ingredienser

6 stk grillet kyllinglår
150 g bacon
1 båt hakket hvitløk
8 stk kokt potet
2 ss estragoneddik
1 ss frisk estragon
nykvernet pepper

 

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 200 °C.

1. Varm kyllinglårene i stekeovnen ved 200 °C ca. 15 minutter til de er gjennomvarme.

2. Skjær bacon i biter, purre i strimler og kokte poteter i skiver.

3. Stek bacon og tilsett purre, hvitløk og poteter. La alt bli varmt og smak til potetsalaten med estragoneddik, hakket estragon og nykvernet pepper.

Tips
Ta med deg nygrillet kylling fra butikken hvis du ikke har tid til å varme kyllinglårene hjemme.

Tips
Hvis du ikke har kokte, kalde poteter fra gårsdagens middag, tar det ikke mange minuttene å koke poteter dersom du skreller og skjærer dem i skiver før koking.

Enkel rett som er rask og lage, dessuten så smaker det godt også. 🙂

Odd Idar

Legg igjen en kommentar