Trening kosthold, sykling, triatlon,treningsdagbok, treningslære, personlig trener

Full satsing nå.

Ny sykkel er bestilt for neste sesong det blir forsatt Fuji på meg men nå er det en ny SST1.0 som ventes inn i begynnelsen av neste år. Ellers så blir det oppgradering av tempo sykkelen jeg kjøpte i år, men jeg har veldig lyst på den nye Fuji D6 modellen med Shimano Dura Ace Di2 utstyr.

Eller så blir det mye løping og svømming i vinter, når det gjelder løpingen så fikk jeg tilbud om å bli med min nye sjef på löpelabbet om å bli med på turer. Noe jeg kommer til å takke ja til, siden jeg har problemer med å holde tempoet rolig på langturene selv.

Har også fått ordnet meg en tur til trenings leir med Joe Friel som er en velrenommert trener innen utholdenhets idretter. Jeg har bestilt en tur til Tenerife på 1 uke i Januar, men oppholdet blir nok utvidet med 1-2 uker. avhengig av jobben.

Hvem er så Joe Friel

Joe Friel har trent utholdenhet idrettsutøvere siden 1980. Hans klienter er elite amatører og profesjonelle landeveis syklister, terrengsyklister, triatlon, og duathlon utøvere. De kommer fra alle verdenshjørner, og inkluderer amerikanske og utenlandske nasjonale vinnere, VM deltagere osv.

Han er forfatter av ti bøker om trening for utholdenhet idrettsutøvere, inkludert den populære og bestselgende Training Bible bokserien. Han har en mastergrad innen idrett, er en USA Triathlon og USA Cycling sertifiserte Elite trener, og er grunnlegger og tidligere formann i USA Triathlon National Coaching-kommisjonen.
Joe gjennomfører seminarer rundt om i verden om trening og racing for syklister, multisport utøvere og trenere, og tilbyr konsulenttjenester for selskaper i fitness industrien.

Han er også en av grunnleggerne av selskapet Training Peaks, et web-basert programvare selskapet, og Training Bible Coaching .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s