Trening kosthold, sykling, triatlon,treningsdagbok, treningslære, personlig trener

Gulasj suppe

Gulasj suppe er kjempegodt og jeg kan anbefale denne oppskriften her.

Tilberedning tar  20-40 minutter.

Ingredienser for to porsjoner.

Ingredienser:

* 300 g flatbiff av storfe
* 1 ½ stk potet
* 1 stk løk i biter
* ½ stk rød paprika
* ½ båt hvitløk
* 1 ss olje
* 1 ½ ss tomatpuré
* ½ l kjøttbuljong (utblandet)
* ¼ stk purre
* 1 ts paprikapulver
* ½ ts tørket oregano
* ½ ts salt
* ¼ ts pepper

* 0,13 ts pepper

Slik gjør du:

1. Skjær kjøttet i terninger, ca. 3 x 3 cm og paprikaen i strimler. Skjær poteter og løk i terninger og purre i ringer.

2. Fres løken i en kjele, ha i kjøtt og presset hvitløk og brun lett.

3. Rør i tomatpuré og tilsett poteter, purre, paprika og buljong. La det koke ca. 20 – 30 minutter. Smak til med krydder.

Server med godt hjemmebakt brød.

Tips: Hvis du ønsker en mer sterkere suppe, kan du tilsette litt chili. Server gjerne tørket, knust chili på bordet, så hver enkelt kan krydre selv etter hvor sterk dem ønsker suppen.

  • Næringsinnhold

  • Energi:305 kcal
  • Protein:37,4 g
  • Fett:9,6 g
  • Karbohydrater:15,8 g
  • Jern:5,1 mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s