Gulasj suppe
Gulasj suppe er kjempegodt og jeg kan anbefale denne oppskriften her.
Tilberedning tar 20-40 minutter.
Ingredienser for to porsjoner.
Ingredienser:
* 300 g flatbiff av storfe
* 1 ½ stk potet
* 1 stk løk i biter
* ½ stk rød paprika
* ½ båt hvitløk
* 1 ss olje
* 1 ½ ss tomatpuré
* ½ l kjøttbuljong (utblandet)
* ¼ stk purre
* 1 ts paprikapulver
* ½ ts tørket oregano
* ½ ts salt
* ¼ ts pepper
* 0,13 ts pepper
Slik gjør du:
1. Skjær kjøttet i terninger, ca. 3 x 3 cm og paprikaen i strimler. Skjær poteter og løk i terninger og purre i ringer.
2. Fres løken i en kjele, ha i kjøtt og presset hvitløk og brun lett.
3. Rør i tomatpuré og tilsett poteter, purre, paprika og buljong. La det koke ca. 20 – 30 minutter. Smak til med krydder.
Server med godt hjemmebakt brød.
Tips: Hvis du ønsker en mer sterkere suppe, kan du tilsette litt chili. Server gjerne tørket, knust chili på bordet, så hver enkelt kan krydre selv etter hvor sterk dem ønsker suppen.
-
Næringsinnhold
- Energi:305 kcal
- Protein:37,4 g
- Fett:9,6 g
- Karbohydrater:15,8 g
- Jern:5,1 mg
Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.
Legg igjen en kommentar