Trening kosthold, sykling, triatlon,treningsdagbok, treningslære, personlig trener

Ovnsbakt kylling med grønnsaker og pesto.

Oppskriften er til 4 personer

 

 

Ingredienser

4 Kylling lår

2 store tomater skåret i terninger.

1 aubergine skåret i skiver

3 / 4 kopp med basilikum pesto

Olivenolje

Salt og pepper etter smak

 

Tilberedning

  1. Forvarm ovnen til 180 grader.
  2. Legg kyllingen i en ildfast form og dekk over med pesto.
  3. Legg grønnsaker rundt kyllingen og drypp litt olivenolje over.
  4. Tilsett salt og pepper etter smak.
  5. Dekk over med  aluminiumsfolie.
  6. Stek kylling og grønnsaker i 40 minutter eller til saft  i fra kyllingen er  klar når man stikker en kniv inn i kyllingen.

Tips

  1. For å tilberede auberginen, vask og skjær opp auberginen.  Så gni salt inn i skivene av aubergine og la stå i 30 minutter.   Tørk med et papirhåndkle før steking. Dette tar bort den bitre smaken.
  2. Du kan bruke en støpejern gryte med lokk i stedet.
  3. Sausen passer også godt til pasta.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s