Trening kosthold, sykling, triatlon,treningsdagbok, treningslære, personlig trener

Skinke- og pastasalat

Pastasalater kan brukes til så mangt. Ta den med på tur, til lunsj eller som er lett og frisk middag.

1 porsjon

Ingredienser

  • 100 g kokt skinke i strimler
  • 100 g pasta
  • 3 stk reddik i tynne skiver
  • 75 g sukkererter
  • ½ stk rødløk i ringer
  • 1 ss olje til steking
  • ¼ dl ristede pinjekjerner

Slik gjør du:

  1. Kok pastaen etter anvisning på pakken og avkjøl den i kaldt vann.
  2. Fres reddiker, sukkererter og rødløk i en kjele med olje. Rør inn pastaen.
  3. Rist pinekjernene i varm, tørr stekepanne til de har fått gyllen farge. Strø pinjekjernene på toppen.

Næringsinnhold:

  • Energi:453 kcal
  • Protein:26,93 g
  • Fett:25,02 g
  • Karbohydrater:30,98 g
  • Jern:2,63 mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s